top of page

lun, 16 sept

|

Waregem

Word jouw eigen life coach - Van doel naar realiteit

IN 12 WEKEN WORD JIJ JOUW EIGEN LIFE COACH

Word jouw eigen life coach - Van doel naar realiteit
Word jouw eigen life coach - Van doel naar realiteit

Time & Location

16 sept 2024, 19:00 – 16 dic 2024, 21:30

Waregem, Gentseweg 160, 8792 Waregem, Belgium

About the event

Word je eigen life coach • Groepstraject

Welkom bij het traject 'Word jouw eigen life coach' bij Bloom in Waregem, waarin we samen een reis van persoonlijke groei en empowerment ondernemen. Gedurende drie intensieve maanden zullen we ons richten op het ontdekken van jouw innerlijke kracht, het overwinnen van belemmerende overtuigingen en het omzetten van jouw doelen in tastbare realiteit.

Tijdens dit uniek traject krijg je de mogelijkheid om jouw persoonlijk doel helder in kaart te brengen, ondersteund door krachtige tools uit de wereld van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Deze tools helpen je om je bewust te worden van onbewuste gedragspatronen die je belemmeren om je doelen volledig na te streven, en ze zullen je in staat stellen om effectiever te handelen en veranderingen door te voeren. Je wordt écht je eigen life coach.

Zes modules voor persoonlijke groei

”Ontdek wie je werkelijk bent en wat je drijft.”

Dit traject omvat zes modules voor persoonlijke groei, elk ontworpen om een specifiek aspect van jouw ontwikkeling te versterken:

 • Jouw identiteit: ontdek wie je werkelijk bent en wat je drijft.
 • Assertiviteit: leer opkomen voor jezelf en je eigen grenzen stellen.
 • Mindfulness: ontwikkel een dieper bewustzijn en verbinding met het hier en nu.
 • Jouw missie: definieer jouw doel en visie voor de toekomst.
 • Persoonlijke groei: ontdek jouw unieke kwaliteiten en talenten.
 • Doelgericht: leer hoe je jouw doelen effectief kunt stellen, plannen en bereiken.

Maar dat is nog niet alles! Als bonus bieden we twee extra modules aan:

 • Bonus Module 1: Veerkracht: ontwikkel de mentale veerkracht om met uitdagingen om te gaan en tegenslagen te overwinnen.
 • Bonus Module 2: Zelfhypnose: leer technieken voor zelfhypnose om diepgewortelde overtuigingen te transformeren en positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.

Door het vinden, definiëren en plannen van jouw doelen, en het ontwikkelen van doorzettingsvermogen en veerkracht, verwerf je een diepgaand begrip van jezelf. Je ontdekt waar je krachten en zwaktes liggen, en hoe je deze kunt benutten om jouw leven ten volle te leven.

Ontdek je innerlijke kracht, overwin belemmerende overtuigingen en zet je doelen om in tastbare realiteit.

Groepstraject 'Word je eigen life coach': wat mag je verwachten?

Gedurende een periode van 12 weken ontmoeten we elkaar elke maandagavond voor een diepgaande verkenning van jouw innerlijke wereld en groei. Tijdens deze wekelijkse sessies maken we gebruik van praktische technieken uit NLP en putten we uit life coach tools om jou te begeleiden op jouw reis naar zelfontdekking en persoonlijke ontwikkeling.

Interactieve Sessies

Elke sessie zal worden gevuld met boeiende discussies, praktische oefeningen en diepgaande reflecties om jouw groei te bevorderen.

Een veilige omgeving

Je maakt deel uit van een ondersteunende en vertrouwde groep gelijkgestemde individuen, waar je je authentieke zelf kunt zijn en vrijuit kunt delen.

Werkboek

Je ontvangt een uitgebreid werkboek dat jou zal begeleiden tijdens het traject en je zal helpen bij het vastleggen van jouw inzichten en vooruitgang.

Toegang tot de Life Tools Academy

Als deelnemer van het traject krijg je exclusieve toegang tot de Life Tools Academy, waar je aanvullende bronnen en ondersteuning vindt om jouw groei voort te zetten, ook buiten de sessies om.

Een Ondersteunend Netwerk

Naast de inhoudelijke aspecten van de coaching streven we ernaar om een hechte gemeenschap van deelnemers te creëren. Samen groeien we, ondersteunen we elkaar en inspireren we elkaar op onze individuele reizen naar persoonlijke ontwikkeling. Door deel uit te maken van deze gemeenschap ontvang je niet alleen waardevolle inzichten en perspectieven, maar bouw je ook vriendschappen op die verder gaan dan de duur van het traject.

Exclusieve Facebook Community

Om deze verbinding te versterken wordt aparte Facebook community opgezet waar deelnemers kunnen communiceren, ervaringen kunnen delen, en elkaar kunnen ondersteunen tussen de sessies door. Dit platform zal naast de ondersteuning dat het biedt ook een inspiratiebron zijn, waardoor je je gesteund voelt tijdens elke stap van jouw reis naar persoonlijke groei.

Tickets

 • Toegangskaart

  399,00 €

Total

0,00 €

Share this event

bottom of page